Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Лютий » 21 » Протидія злочинам у сфері господарської діяльності
11:57
Протидія злочинам у сфері господарської діяльності

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 213 КК України («Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом»).

Встановлено, що з вересня 2017 року по січень 2018 року мешканець Білокуракинського району Луганської області, діючи як фізична особа, не являючись у встановленому законом порядку суб’єктом господарської діяльності або уповноваженою посадовою особою суб’єкта господарювання чи приватним підприємцем, який має право здійснювати операції з металобрухтом, з корисливих мотивів, маючи умисел, направлений на порушення вимог законодавства України, що регулює відносини у сфері обігу металобрухту, а саме ст. ст. 4, 5, 6, 11 Закону України «Про металобрухт», організував незаконний пункт прийому, схову та збуту металобрухту на території двору жилого домоволодіння за місцем свого фактичного мешкання, де у порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом, без необхідного обладнання купував у фізичних осіб (місцевих мешканців) та зберігав (заготівля металобрухту), з метою подальшого збуту побутовий брухт чорних металів для отримання прибутку.      

За результатами розслідування прокурором Білокуракинського відділу до суду спрямовано обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні разом з угодою про визнання винуватості.        

        

Прокурор Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури        

Луганської області                                                                          Є.Ю. Зінченко

Переглядів: 297 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0