Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 19 » Прокуратура на захисті прав в’язнів
17:38
Прокуратура на захисті прав в’язнів

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури в поточному році проведено перевірку додержання вимог законодавства в діяльності ізолятору тимчасового тримання №3 Головного управління Національної поліції у Луганській області.

В ході перевірки  виявлено  порушення вимог законодавства України. Зокрема, мали місце неналежне матеріально – побутове та медико-санітарне забезпечення в’язнів, а також незадовільне виконання вимог правил пожежної безпеки України.

З метою усунення вказаних порушень законодавства, Старобільською місцевою прокуратурою на адресу Головного управління Національної поліції у Луганській області було спрямовано письмову вказівку з вимогою термінового усунення недоліків та притягнення винних осіб до відповідальності. На цей час вказівка прокуратури розглянута з вжиттям відповідних заходів реагування.

Додержання вимог законодавства щодо забезпечення матеріально – побутового та санітарно – епідеміологічного стану ізолятору перебуває на постійному контролі Білокуракинського відділу Старобільської місцевої  прокуратури.

 

Білокуракинський відділ Старобільської

місцевої прокуратури

Переглядів: 343 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0