Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 14 » Про стан дотримання вимог земельного законодавства в процесі використання земельних ділянок
14:34
Про стан дотримання вимог земельного законодавства в процесі використання земельних ділянок

Білокуракинським відділом Старобільської  місцевої прокуратури постійно вивчається стан дотримання вимог земельного законодавства в процесі використання земельних ділянок та  вжиття органами державної влади та місцевого самоврядування заходів щодо повернення земельних ділянок до державної та комунальної власності.

За результатами опрацювання встановлено, що  в межах Тимошинської сільської ради Білокуракинського району   незаконно використовується земельна ділянка водного фонду загальною площею 5,7895 га, яку орендар набув у короткострокову оренду для риборозведення. Термін дії договору закінчився ще у 2012 році та не поновлювався, однак в порушення закону орендар продовжував користуватися ділянкою без законних на те підстав.

Прокуратурою заявлено позов до Господарського суду Луганської області в інтересах держави в особі Луганської обласної державної  адміністрації  та Білокуракинської райдержадміністрації про повернення земельної ділянки водного фонду до державної власності. Суд погодився з доводами прокурора та задовольнив позов у повному обсязі. За результатами виконання судового рішення земельну ділянку водного фонду  повернуто до державної власності.

 

 

Прокурор Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                               Шестак О.В.

Переглядів: 359 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0