Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 16 » Про оприлюднення проекту регуляторного акту - розпорядження керівника обласної війсково-цивільної адміністрації – голови обласної державної
15:10
Про оприлюднення проекту регуляторного акту - розпорядження керівника обласної війсково-цивільної адміністрації – голови обласної державної

ПОВІДОМЛЕННЯ

Керуючись ст.9 Закону України № Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Департамент економічного розвитку і торгівлі Луганської облдержадміністрації повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту - розпорядження керівника обласної війсково-цивільної адміністрації – голови обласної державної адміністрації « Про затвердження тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху в приміському та міжміському внутрішньо обласному сполученні».

Зазначений проект з аналізом регуляторного впливу розміщено з 10.04.2015року на офіційній сторінці Луганської обласної війсково-цивільної адміністрації в соціальній мережі Facebook http://www facebook.com/odalug.

Зауваження та пропозиції до цього проекту від фізичних, юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 09.05.2015року:

-Департаментом економічного розвитку і торгівлі  облдержадміністрації за адресою: просп. Радянський, 59, м. Северодонецьк, Луганська область,93405, e-mail trade1derit@gmail.com.

 

-Державною регуляторною службою України за адресою: вул.. Арсенальна,9/11,м Київ,01011: e-mail: inform@dkrp.gov.ua.

 

 

 

Директор Департаменту

Економічного розвитку і торгівлі

Луганської облдержадміністрації                                    А.А.СКУБАК

Переглядів: 428 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0