Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 2 » Прес-реліз прокуратури Протидія злочинності потребує вжиття спільних зусиль
12:05
Прес-реліз прокуратури Протидія злочинності потребує вжиття спільних зусиль

                                                                                  пресс-реліз

 

Протидія злочинності  потребує вжиття спільних зусиль

 

29 лютого 2016 року під головуванням першого заступника керівника Старобільської місцевої прокуратури Морозова П.О. відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на якій обговорено стан протидії злочинності у Білокуракинському районі у 2015 році та заходи по зміцненню законності та правопорядку.

У роботі наради приймали участь керівники  Білокуракинського відділу Старобільської місцевої прокуратури, Білокуракинського ВП ГУНП, відділу прикордонної  служби «Лозно-Олександрівка», Білокуракинського РВ КВІ,  Старобільського МРВ УСБУ, МРВ №5 УЗЕ в Луганській області,  голова Білокуракинської районної державної адміністрації та заступник голови районної ради.

Доповідачами  представлено  аналіз стану злочинності у Старобільському районі у 2015 році,  відповідно до висновків якого загальний стан злочинності в районі знизився, але, разом з цим, сталося зростання деяких категорій злочинів.

Зазначено, що правоохоронними органами  району проведено значний обсяг роботи, спрямованої на зміцнення законності і правопорядку, що сприяло зниженню показників рівня злочинності.  Зокрема,  зменшилася кількість злочинів проти громадського порядку та моральності, проти власності. Спостерігається зменшення кількості кримінальних правопорушень, вчинених раніше судимими особами.

Разом з цим, зросла кількість злочинів, скоєних у  громадських місцях та у стані алкогольного сп’яніння. Викликає занепокоєння ріст злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів та зброї.

Головуючий на нараді перший заступник  керівника місцевої прокуратури  Морозов П.О. окреслив ті напрямки, на яких правоохоронним органам  слід підвищити та активізувати роботу з боротьби зі злочинністю.

Учасники наради у своїх  виступах приділили увагу результатам роботи щодо профілактики злочинності, посиленню  роботи з  протидії кримінально-караній корупції, причинам  вказаних правопорушень та заходам щодо їх усунення.

За підсумками наради,   прийнята постанова координаційної наради, якою передбачено вжиття скоординованих заходів, спрямованих  на  підвищення ефективності роботи правоохоронних органів, налагодження належної взаємодії правоохоронних органів,  органів виконавчої влади  та місцевого самоврядування  у сфері боротьби зі злочинністю та кримінально-караною корупцією в районі.

 

Старобільська місцева прокуратура                                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

Переглядів: 422 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0