Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 5 » Покарання за порушення правил безпеки дорожнього руху
19:15
Покарання за порушення правил безпеки дорожнього руху

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано державне (публічне) обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до спричинення потерпілим тяжких та середньої тяжкості тілесних ушкоджень.

Так, в січні 2017 року місцевий мешканець, перебуваючи  за кермом автомобіля у стані  алкогольного  сп’яніння, не впоравшись з керуванням, скоїв зіткнення з іншим автомобілем. Внаслідок дорожньо-транспортної події 2 особи отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

За результатами судового розгляду, з урахуванням особи правопорушника, ступеня тяжкості вчиненого ним кримінального правопорушення, його засуджено та призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі із звільненням від відбування покарання з випробуванням на 2 роки, з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом 3 років. Також, прокурором у кримінальному провадженні заявлений цивільний позов в інтересах держави в особі Білокуракинської центральної районної лікарні про відшкодування матеріальних збитків на лікування потерпілих, який задоволено судом в повному обсязі.

На даний час вирок суду набрав законної сили.

 

Прокурор Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                                                    І.Мозуль                     

Переглядів: 346 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0