Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Жовтень » 20 » Не залишаються поза увагою незаконні судові рішення
11:39
Не залишаються поза увагою незаконні судові рішення

За результатами моніторингу Єдиного реєстру судових рішень, Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області виявлено рішення суду першої інстанції, яким за громадянином визнано право власності на будівлю магазину, побудовану на земельній ділянці, відведеній не для цієї мети, та без додержання вимог містобудівного законодавства.

Незважаючи на відсутність належних документів, що підтверджують безпечність нежитлового приміщення, суд першої інстанції безпідставно визнав за особою право власності на таке приміщення, що мало б наслідком експлуатацію об’єкта торгівлі із створенням загрози життю та здоров’ю населення.

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури  підготовлено апеляційну скаргу, за результатами розгляду якої  рішення суду першої інстанції скасовано, апеляційним судом ухвалено нове рішення, яким відмовлено у задоволенні позовних вимог.

Як наслідок, забудовнику не вдалося уникнути встановленого законом порядку прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів.

 

Прокурор Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                 О.Шестак

Переглядів: 319 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0