Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 6 » Кримінальна відповідальність за публічне вживання наркотичних засобів
10:12
Кримінальна відповідальність за публічне вживання наркотичних засобів

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області в суді підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 316 КК України («Незаконне публічне вживання наркотичних засобів»).       

Встановлено, що 27.09.2017 мешканець Білокуракинського району Луганської області, маючи умисел на публічне незаконне вживання наркотичного засобу у місці, що призначене для проведення навчальних заходів, знаходячись на території одного з навчальних закладів, який розташований на території району та незважаючи на осіб, які були присутні поряд, публічно вжив шляхом куріння особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс.   

Суд, враховуючи позицію прокурора, визнав обвинуваченого винним у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 2 роки та із застосуванням ст. 75 КК України звільнив обвинуваченого від відбування покарання з іспитовим строком 2 роки.      

        

Прокурор Білокуракинського відділу

Старобільської місцевої прокуратури        

Луганської області                                                                          Є.Ю. Зінченко

Переглядів: 282 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0