Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 12 » До кримінальної відповідальності за пропозицію та надання неправомірної вигоди притягнуто мешканця Білокуракинського району
10:02
До кримінальної відповідальності за пропозицію та надання неправомірної вигоди притягнуто мешканця Білокуракинського району

Мешканець Білокуракинського району перебував в мисливських угіддях смт. Білокуракине, де вирішив здійснити незаконне полювання, проте був застигнутий «на гарячому» працівником підприємства ДП «Білокуракинське ЛМГ». Та з метою уникнення покарання запропонував особі, яка працює на користь підприємства ДП «Білокуракинське ЛМГ», отримання неправомірної вигоди в сумі 1500 грн. Однак за даним фактом працівник підприємства повідомив керівництво ДП «Білокуракинське ЛМГ» та Білокуракинський відділ поліції.

          За фактом пропозиції та наданні неправомірної вигоди особі, яка працює на користь підприємства, СВ Білокуракинського ВП ГУНП внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідування, за ознаками кримінального правопорушення,  передбаченого ч. 1 ст. 354 КК України.

          За результатами здійснення нагляду за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва у кримінальному провадженні та підтриманні публічного обвинувачення прокурорами  Білокуракинського відділу Старобільської місцевої прокуратури винну особу було  притягнуто до кримінальної відповідальності у вигляді штрафу.

 

Заступник начальника

Білокуракинського відділу                                                      С. Трифонова

Переглядів: 266 | Додав: Несквик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0