Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

 

                 Рішення Лозно-Олександрівської    

                 селищної ради

   «01» лютого  2018 року № 35/3 ... Читати далі »

Переглядів: 357 | Додав: Несквик | Дата: 27.02.2018

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 213 КК України («Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом»).

Встановлено, що з вересня 2017 року по січень 2018 року мешканець Білокуракинського району Луганської області, діючи як фізична особа, не являючись у встановленому законом порядку суб’єктом господарської діяльності або уповноваженою посадовою особою суб’єкта господарювання чи приватним підприємцем, який має право здійснювати операції з металобрухтом, з корисливих мотивів, маючи умисел, направлений на порушення вимог законодавства України, що регулює відносини у сфері обігу металобрухт ... Читати далі »

Переглядів: 299 | Додав: Несквик | Дата: 21.02.2018

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом вчинення місцевим мешканцем умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України)

Встановлено, що у липні 2017 року під час вживання спиртних напоїв в будинку місцевого мешканця між двома знайомими на грунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, виникла сварка, під час якої господар будинку взяв кухонний ніж та наніс знайомому один удар ножем в область передньої поверхні грудної клітини зліва, від якого останній помер на місці.

Під час досудового розслідування підозрювано ... Читати далі »

Переглядів: 342 | Додав: Несквик | Дата: 14.02.2018

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, а саме злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України

Розслідуванням встановлено, що ввечері 03 лютого 2018 року між батьком та сином виник конфлікт, в ході якого, маючи умисел на заподіяння смерті, молодик наніс декілька ударів ножем 67-річному батькові в область правого передпліччя та передньої поверхні грудної клітини зліва. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці.

... Читати далі »

Переглядів: 274 | Додав: Несквик | Дата: 07.02.2018

  Для ознайомлення з інформацією необхдно відкрити прикріплення 1-6

Переглядів: 285 | Додав: Несквик | Дата: 01.02.2018

        Наприкінці минулого року Президент України підписав закон України

«Про запобігання та протидію домашньому насильству», в зв’язку з прийняттям якого,  значно посилена відповідальність за такі прояви.

        

         Проте, мешканець Білокуракинського району громадянин «В», вже в цьому  році, під час раптово  виниклої   сварки, спричинив своєї дружині громадянці «Т»  тілесні ушкодження, які судово - медичним експертом визначені як середньої ... Читати далі »

Переглядів: 333 | Додав: Несквик | Дата: 30.01.2018

Розгляд звернень громадян

 

Протягом 2017 року до Білокуракинського відділу Старобільської місцевої прокуратури надійшло 69 звернень громадян. За результатами розгляду яких  - 41 звернення направлено для вирішення до інших відомств, 2 - направлено для вирішення до інших прокуратур, 23 звернення розглянуті прокурорами відділу.

... Читати далі »

Переглядів: 307 | Додав: Несквик | Дата: 24.01.2018

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 246 КК України («Незаконна порубка лісу»).

Встановлено, що 16.11.2017 мешканець с. Плахо-Петрівка Білокуракинського району Луганської області, реалізуючи злочинний умисел, спрямований на незаконну порубку дерев, без спеціального дозволу (лісорубного квитка), знаходячись у захисних лісових насадженнях, що перебувають у користуванні ДП «Білокуракинського ЛМГ»,  за допомогою бензопили спиляв дерева породи «Акація», чим завдав шкоду ДП «Білокуракинське ЛМГ» на суму 60366 грн. 88 коп.    

... Читати далі »

Переглядів: 304 | Додав: Несквик | Дата: 16.01.2018

За матеріалами Білокуракинського відділу Старобільської місцевої прокуратури постановою Білокуракинського районного суду Луганської області визнано винним та притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП секретаря однієї із сільських рад району.

Встановлено, що секретар сільської ради, якій було надано право першого підпису на період відпустки голови сільської ради, в порушення вимог ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» підписала розпорядження про преміювання працівників ради в тому числі і себе, чим порушила вимоги антикорупційного законодавства Украї ... Читати далі »

Переглядів: 292 | Додав: Несквик | Дата: 10.01.2018

Відповідно до вимог  наказу Генеральної  прокуратури України «Про організацію діяльності прокурорів з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян», Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури проведено комплексну перевірку додержання вимог законодавства в ізоляторі тимчасового тримання  ГУНП в Луганській області, який розташований в смт. Білокурак ... Читати далі »

Переглядів: 330 | Додав: Несквик | Дата: 28.12.2017

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 28 29 »