Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Відповідно до вимог наказу Генеральної прокуратури України № 161 від 20.04.2016 «Про організацію діяльності прокурорів з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян» Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури проведено комплексну перевірку додержання вимог законодавства в ізоляторі тимчасового тримання № 3 ГУНП в Луганській області, який розташований в смт. Білокуракине. До перевірки були залучені спеціалісти державної служби з надзвичайних ситуацій, медицини та Держпродспоживслужби.

... Читати далі »

Переглядів: 312 | Додав: Несквик | Дата: 02.07.2018

УВАГА!!!

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ, НА ГРОШІ, ЩО ЗНАХОДЯТЬСЯ НА ВАШИХ КАРТКОВИХ РАХУНКАХ, ПОЛЮЮТЬ ШАХРАЇ!

Все більше мешканців с.м.т. Білокуракіне стають жертвами шахраїв. Навіть ті ... Читати далі »

Переглядів: 364 | Додав: Несквик | Дата: 12.06.2018

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

ПЕРШОЇ СЕСІЇ

ЛОЗНО-ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: Несквик | Дата: 29.05.2018

Позбавлення волі за злочин проти життя та здоров’я особи

 

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 КК України («Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження»).

Встановлено, що у березні 2018 року раніше судимий мешканець Білокуракинського району Луганської області, знаходячись у будинку своїх знайомих на ґрунті неприязних відносин, за допомогою металевого предмету наніс декілька ударів чоловіку похилого віку, внаслідок чого завдав останньому середньої тяжкості тілесні ушкодження.  & ... Читати далі »

Переглядів: 370 | Додав: Несквик | Дата: 15.05.2018

Білокуракинським відділом Старобільської  місцевої прокуратури постійно вивчається стан дотримання вимог земельного законодавства в процесі використання земельних ділянок.

За результатами опрацювання встановлено, що  в межах однієї з сільських рад Білокуракинського району не оформлено правовстановлюючі документи на земельну ділянку під будівлею школи, що створює передумови для зловживань щодо розпорядження вказаною земельною ділянкою, ризики для нормального функціонування навчального  закладу.

... Читати далі »

Переглядів: 302 | Додав: Несквик | Дата: 03.05.2018

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення, придбання та зберігання з метою збуту , а також збут особливо небезпечного наркотичного у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України).

Встановлено, що мешканка Білокуракинського району придбала, виготовила та зберігала за місцем свого мешкання особливо наркотичний засіб (канабіс). Крім того, остання з метою отримання прибутку в сумі 50 ... Читати далі »

Переглядів: 329 | Додав: Несквик | Дата: 25.04.2018

Протягом І кварталу 2018 року працівниками Білокуракинського  відділу Старобільської місцевої прокуратури  забезпечено участь у розгляді Білокуракинським районним судом Луганської області протоколів щодо 10 депутатів сільських, селищних рад Білокуракинського району, яких визнано винними у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 172-6 КУпАП «Порушення вимог фінансового контролю».

Встановлено, що суб’єкти декларування, порушуючи вимоги фінансового контролю, передбачені Законом України «Про запобігання корупції», несвоєчасно без поважних ... Читати далі »

Переглядів: 298 | Додав: Несквик | Дата: 17.04.2018

Білокуракинським відділом Старобільської місцевої прокуратури  здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства мешканця с. Лозно-Олександрівка Білокуракинського району Луганської області гр-на К.

        Досудовим розслідуванням встановлено, що 03 лютого 2018 року   К.,  перебував  за місцем  свого мешкання  в с. Лозно-Олександрівка, де на протязі дня зі своїм батьком &nda ... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: Несквик | Дата: 04.04.2018

 

Статтею 246 Кримінального кодексу України передбачено кримінальну відповідальність за незаконну порубку лісу.

Предметом посягання у разі вчинення такого злочину є ліс на корені, тобто дерева і чагарники у лісах, лісосмугах, захисних та інших лісових насадженнях у природньому стані (невідділені від кореня), а також у заповідниках або на територіях та об’єктах природно-заповідного фонду, або в інших особливо охоронюваних лісах.

Лісові насадження – це захисні та інші штучні насадження дерев і чагарників, які у сукупності набувають корисних властивостей дикоростучих лісів. До лісових насаджень відносять: ліси населених пунктів, лісопаркові частини лісів зелених зон, державні лісові захисні ... Читати далі »

Переглядів: 923 | Додав: Несквик | Дата: 03.04.2018

Оголошення

 

Згідно постанови НКРЕКП №296 від 06.03.2018р. вартість послуг для всіх категорій споживачів складає:

а)   на централізоване водопостачання - 12,71 грн. за їм3 (без ПДВ);

15,252 грн. за їм3 (з ПДВ);

б)    на централізоване водовідве ... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: Несквик | Дата: 27.03.2018

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 28 29 »